Tour pakker med tidligere elite mountainbike rytter Remo:

Intro

Inkluderer ca. 30 min. cykeltur i nærområde, hvor jeg vil viser dig nogle tekniske fif, samt vejleder dig i forskellige cykelstillinger samt en kort præsentation af egenskaberne på din cykel. 
 

Deluxe

Inkluderer en formiddags eller eftermiddags cykeltur på en af de nærliggende mountainbike stier, hvor jeg bl.a. vil vise dig forskellige tekniske fif, samt giver en kort vejledning omkring forskellige cykelstillinger og et mini kursus i, hvordan du hurtig kommer videre hvis du skulle punktere undervejs.
 

Proffen

Ideel til virksomheder, grupper eller personen, som vil have en meget udførlig vejledning omkring mountainbiking.

Forløbet er bygget op af 3 gange enten en lørdag formiddag eller kombination af aftener eller weekender (om sommeren)


Det eneste krav er at I/Du kan kommer frem til det aftalte sted.

 

SMS, mail eller ring og aftal en tid, eller forhør om pris.
Mobil: 23694007 Mail: info@custom-cykler.dk

VI HOLDER ÅBENT, NÅR DU HAR FRI!

Shohroomet i Esbjerg er åbent, når du har tid - uanset om det passer dig bedst at besøge showroomet om aftenen eller en søndag formiddag. I vores showroom har du mulighed for at se udvalgte cyelmodeller (vi har ikke alle modeller i showrommet, men der kommer løbende nye modeller), tilbehør, farveprøver mv..

BOOK ET HJEMME- ELLER FIRMABESØG

Du kan også booke et hjemme- eller firmabesøg - så kommer vi gerne forbi med relevante cykler, tilbehør, farveprøver mv.. SMS, mail eller ring og aftal en tid. Mobil: 23694007 Mail: info@custom-cykler.dk