Vi mennesker er unikke individer - så hvorfor ikke køre rundt på en individuel custom - cykel som er skræddersyet til dine behov, anatomi og personlighed - i et prisniveau hvor alle kan være med?

Vi tilbyder vores kunder mulighed for personlige vejledning enten hjemme ved dig, på virksomheden eller på vores kontor i Esbjerg. I samarbejde kan vi skabe en individuel custom - cykel, som passer til dine behov og ønsker.

Professionalisme, ærlighed og lidenskab er nogle af vores kompetencer som i kombination med professionel rådgivning og en bred vifte af produkter er med til at sikre, at du som kunde får den bedst mulige vejledning og en cykel helt som du vil have den.
 

Om hoved personen bag

Født og opvokset i hjertet af Schweiz - ved starten af Alperne.

I dag er han bosiddende i Esbjerg.

Idræt, konkurrenceaspektet og store fysiske udfordringer har gennem hele Remos liv været vigtige elementer.

Til dags dato har Remo deltaget i 3 forskellige idrætsgrene på eliteplan i to forskellige lande.

Allerede fra barndommen var Remo næsten udelukkede undervejs på to hjul. I starten på en BMX, så på en ryttercykel og så på mountainbike, hvor han både kørte Mountainbike CC, Marathonløb og deltog på den nationale Freeride scene.

De sidste tre år hvor Remo boede i Schweiz kørte han Mountainbike på eliteplanen som fuldtids professionel, og deltog i de nationale freeraid løb som amatør rytter, men dette fik en brat afslutning da han var ude for en alvorlig cykelulykke, og han derfor blev nødt til at indstille cykelkarrieren.

Remo cykler forsat, men på et mere stille og roligt niveau.

Han kan godt lide at udfordre sig selv, og har derfor cyklet alene fra Bern i Schweiz over Tyskland, Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland til Danmark

Et af hans store mål er, at køre fra Esbjerg over Sverige helt op til Nordkapp og retur igen.

VI HOLDER ÅBENT, NÅR DU HAR FRI!

Shohroomet i Esbjerg er åbent, når du har tid - uanset om det passer dig bedst at besøge showroomet om aftenen eller en søndag formiddag. I vores showroom har du mulighed for at se udvalgte cyelmodeller (vi har ikke alle modeller i showrommet, men der kommer løbende nye modeller), tilbehør, farveprøver mv..

BOOK ET HJEMME- ELLER FIRMABESØG

Du kan også booke et hjemme- eller firmabesøg - så kommer vi gerne forbi med relevante cykler, tilbehør, farveprøver mv.. SMS, mail eller ring og aftal en tid. Mobil: 23694007 Mail: info@custom-cykler.dk