PRIVAT LABEL

Er din virksomhed på udkig efter medier, der giver nye resultater og oplevelser, så har vi løsningen til dig i form af cykler i en top kvalitet med firmaets logo på.
Har din virksomhed overvejet at bruge cykler med firmaet logo på som branding af jeres produkter?
Et kendetegn ved en logocykel er, at cyklen er et kreativt reklameformat, der ses af tusindvis af mennesker dagligt, samtidigt med, at cyklen kan bruges som transportmiddel i jeres virksomhed.  Logocykler med jeres logo kan bruges som mobilt reklameobjekt, og cyklerne kan fx udloddes som præmie i konkurrencer i forbindelser med events. etc.
I som virksomhed  bestemmer, hvilke farver og hvilket logo, der skal illustere jeres cykler. Vi er meget flexibele og kan sammesætte jeres cykler på mange forskellige måder. Vi kan tilbyde alt fra den ultimative mountainbike til konkurrence løb til den gammeldags damecykel. Så det er helt op til virksomheden, at finde ud af hvilke modeller, der er mest relevante i forhold til jeres medarbejderes behov.
Kontakt mig for at høre mere om vores logocykler, som løsningen til bedre markedsføring af jeres produkter.

Cykler har høj reklameværdi
Ud over gevinsterne ved at medarbejderen får motion, sparer penge og skåner miljøet, sender cyklerne med firmaets logo på et rigtigt godt signal til omverdenen, og den markedsmæssige værdi ved at benytte cyklen som led i marketing er meget høj.
Cyklerne kan os bruges af virksomheder til at udlodde dem i konkurrencer, som blikfang i shopudstilling, som firmagaver eller andre former for promotion.
Den høje kvalitet af cyklerne er den bedste garanti for din virksomhed, at cyklen os bliver brugt i steden for at bliver gemt væk i en mørt kælderrum, hvor ingen kan ser dit logo.
FIRMACYKLEN SOM PERSONALEGODE
En firmacykel er en investering i medarbejdernes tid og velfærd, og en firmacykelordning er fradragsberettiget på linje med andre driftsmidler i virksomheden. Cyklen er i enkelte tilfælde skattepligtig for den enkelte ansatte.

Mange virksomheder benytter personalegoder, som en del af deres rekrutterings- og fastholdelsespolitik. For at virksomheden kan sammensætte de mest optimale goder til sine ansatte, er det vigtigt for virksomheden at vide, hvordan personalegoderne beskattes. Det er en fordel for den ansattte, at der er arbejdsgiveren, der køber firmacyklerne og derved hæfter for betalingen af cyklen.
FIRMACYKELORDNINGER
Firmacykler er cykler med firmalogo, som arbejdspladsen stiller til rådighed for medarbejderne. Der findes to slags firmacykelordninger:

Arbejdspladscykler
Arbejdspladscykler kan være firmacykler, der benyttes af medarbejdere på selve arbejdspladsen eller når en ansat har ærinder i arbejdstiden, hvor man ellers ville bruge f.eks. taxa eller firmabil. Firmacyklerne kan også bruges som pendlercykler mellem S-togstation og arbejdsplads. Alle reklamecykler har individuelle numre, der kan hjælpe med at holde styr på et større antal firmacykler og nøgler.

Medarbejdercykler
Arbejdspladsen kan også vælge at give medarbejderne personlige og individuelle firmacykler med reklamelogo. Disse cykler kan benyttes til ærinder i arbejdstiden, eller bruges som pendlercykel mellem den ansattes arbejdsplads og hjem.

Men hvis firmacyklen medbringes til den private bopæl, er der formodning om, at den også anvendes til private formål, og det har den skattemæssige konserkvens, at medarbejderen skal beskattes af markedslejen for tilsvarende cykel.

Hvis arbejdsgiveren derimod kun stiller cyklen til rådighed for medarbejderen til brug for befordring mellem S-togsstationen og arbejdspladsen er den skattefri for medarbejderen forudsat, at medarbejderen ikke tager befordringsfradrag for den samme strækning.
Her vil medarbejderen ikke have den til rådighed for privat brug forudsat, at den ikke kommer med hjem på den private bopæl.

BEMÆRK! Valg af ordning kan have forskellige skattemæssige konsekvenser for virksomheden og den ansatte. Vi anbefaler derfor, at man altid spørger sin revisor om råd!

Desuden kan vi også levere de matchende drikkedunke med virksomhedens logo.

Se dette indslag fra TV syd: På 2 hjul ud til vælgerne: - her kan du ser privat label Racer ”Webitall” i aktion.

http://www.tvsyd.dk/artikel/218646:Paa-to-hjul-ud-til-vaelgerne

Her er nogle eksempler på logo cykler:

 

VI HOLDER ÅBENT, NÅR DU HAR FRI!

Shohroomet i Esbjerg er åbent, når du har tid - uanset om det passer dig bedst at besøge showroomet om aftenen eller en søndag formiddag. I vores showroom har du mulighed for at se udvalgte cyelmodeller (vi har ikke alle modeller i showrommet, men der kommer løbende nye modeller), tilbehør, farveprøver mv..

BOOK ET HJEMME- ELLER FIRMABESØG

Du kan også booke et hjemme- eller firmabesøg - så kommer vi gerne forbi med relevante cykler, tilbehør, farveprøver mv.. SMS, mail eller ring og aftal en tid. Mobil: 23694007 Mail: info@custom-cykler.dk