Handelsbetingelser

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser der indgår når du handler hos

  • Priser
  • Afhentning og levering
  • Administrationsgebyr
  • Leveringstid
  • Bestilling
  • Betaling
  • Gebyr
  • Reklamationsret
  • Afbestilling, returret og fortrydelsesret
  • Personlige oplysninger/persondatapolitik


Priser:

Alle priser på custom-cykler.dk er inkl. 25% moms og angivet i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, afgifts- og valutaændringer. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Alle priser på websitet er basispriser, det vil sige priser fra inkl. moms. Priserne er dagspriser.

Afhentning og levering:

Som udgang skal alle produkter afhentes hos Custom-Cykler.dk. Det er nødvendigt pga. at du sikkerhedmæssigt skal instrueret i cyklen, og for at finjusteringen af cyklen kan foretages, så den passer præcist til dig - dette kræve personlig møde hvorefter cyklen tages med hjem.

Der vil også være mulighed for, at aftale levering, hvor instruktionen og indstillingen af cyklen kan foretages på leveringsadressen. Ved levering aftales der konkret leveringstid og sted med den enkelte.

Der kan forekomme leveringsomkostninger i forbindelse med levering af produkter – dette vil blive oplyst ved bestilling.

Alle vores cykler bliver solgt/leveret samlet og klar gjort - er der evt. bestilt ekstra udstyr bliver dette også monteret inden afhentning/levering.

Leveringstid:

Idet alle cykler (basis og custom made) bestiles direkte fra vores leverandør, så vil der være en kortere leveringstid. Leveringstiden afhænger af hvad der bestilles. Idet produkterne bestilles direkte fra leverandøren, så er du garanteret, at du få den nyeste model, og denne handelsform giver mulighed for, at du få indflydelse på din cykels udseende og sammensætning - det er det vi kalder custom made!

Bestilling:

På custom-cykler.dk kan du IKKE bestille vare.

Grunden til at de fremviste cykler ikke kan bestilles på custom-cykler.dk, og kun sælges ved kontakt til Custom-Cykler.dk er, at vi ikke bare sælger standard cykler, som er på lager.

Gennem dialog mellem dig og Custom-Cykler.dk findes der frem til lige præcist den cykel der passer til dig og dine behov - custom made. På denne måde får du mulighed for, at få lige præcist den cykel, som du ønsker og drømmer om.

Når vi i fælesskab er kommet frem til den cykel du ønsker at bestille, så fremsendes der faktura, som kan betales kontant eller via bankoverførsel.

Når betalingen er modtaget, så bestilles varen fra leverandøren.

Ved bestlling kan du kontakte Custom-Cykler.dk på følgende måder:

Mobil: 23694007

Mail: info@custom-cykler.dk

Du er også meget velkommen til at kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål.

Når du handler med Custom-Cykler.dk, indgås alle aftaler på dansk.

Custom-Cykler laver kun aftaler med personer over 18 år, aftaler med børn og unge under 18 år kan alene indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Betaling:

Når du modtager faktura fra Custom-Cykler, kan du betale for din bestilling på følgende måder (husk cyklen bliver først bestilt fra leverandøren når betaling er modtaget):

- Bankoverføresel
- Kontant betaling.

Reklamationsret:

Når du handler ved Custom-Cykler.dk har du 24 måneders reklamationsret (omfatter fabrikations- og materialefejl) i henhold til købeloven. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er beretttiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd herunder; hærværk, påkørsel, manglende vedligeholdelse, unormalt brug, almindeligt slid mv.. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen.

Kvalitetscykler skal jævnligt efterses og justeres. Derfor er det meget vigtigt at overholde eftersynene, som står i servicehæftet du modtager sammen med cyklen.

Ved reklamation bedes du kontakte Custom-Cykler.dk -mobil: 23694007 eller mail: info@custom-cykler.dk

Afbestilling, returret og fortrydelsesret:

Når fakturaen er betalt, er det IKKE længere muligt, at afbestille, returnere og/eller fortryde købet.

Har du ikke betalt fakturaen og ønsker at afbestille bedes du kontakte:

Custom-Cykler.dk - mobil: 23694007 eller mail: info@custom-cykler.dk for annullering af ordren.

Personlige oplysninger/persondatapolitik:

Når du handler ved Custom-Cykler.dk skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og evt. cvr nr. (kundeoplysninger). Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling/lave faktura.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Custom-Cykler.dk opbevarer som foreskrevet i regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vores Showroom/kontor:

Showroomet i Esbjerg er åbent, når du har tid - uanset om det passer dig bedst at besøge showroomet om aftenen eller en søndag formiddag.  I vores showroom har du mulighed for at se udvalgte cyelmodeller (vi har ikke alle modeller i showrommet, men der kommer løbende nye modeller), tilbehør, farveprøver mv..

Du kan også booke et hjemme- eller firmabesøg - så kommer vi gerne forbi med relevante cykler, tilbehør, farveprøver mv..

SMS, mail eller ring og aftal en tid.

Mobil: 23694007

Mail: info@custom-cykler.dk

VI HOLDER ÅBENT, NÅR DU HAR FRI!

Shohroomet i Esbjerg er åbent, når du har tid - uanset om det passer dig bedst at besøge showroomet om aftenen eller en søndag formiddag. I vores showroom har du mulighed for at se udvalgte cyelmodeller (vi har ikke alle modeller i showrommet, men der kommer løbende nye modeller), tilbehør, farveprøver mv..

BOOK ET HJEMME- ELLER FIRMABESØG

Du kan også booke et hjemme- eller firmabesøg - så kommer vi gerne forbi med relevante cykler, tilbehør, farveprøver mv.. SMS, mail eller ring og aftal en tid. Mobil: 23694007 Mail: info@custom-cykler.dk